Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Produk Anyar

  • SK-1303AB Elemen filter udara mesin Agricaltrual kanggo traktor KUBOTA K1533

    SK-1303AB Filter udara mesin Agricaltrual ele...

    Udara sing resik kanggo kinerja mesin sing efektif.Udara sing resik kanggo kinerja mesin sing efektif.Asupan udara sing kontaminasi (bledug lan rereget) nyebabake mesin rusak, kinerja suda, lan pangopènan sing larang.Mulane filtrasi udara minangka salah sawijining syarat paling dhasar kanggo kinerja mesin sing efektif.Udhara sing resik penting kanggo njaga kesehatan lan umur dawa mesin pembakaran internal, lan tujuane saringan udara yaiku - nyedhiyakake hawa sing resik kanthi njaga d...

  • SK-1336AB Filter udara truk tugas berat untuk SCANIA 1869992 1869994 1866695 1728817 1869990 P953210 AF1001 C31017

    SK-1336AB Filter udara truk tugas berat kanggo SCANI ...

    Karakteristik lan fungsi elemen filter udara truk berat Karakteristik lan fungsi elemen filter truk berat Supaya mesin bisa mlaku kanthi bener, kudu ana hawa sing resik kanggo ambegan.Yen udhara mbebayani kanggo bahan mesin (bledug, koloid, alumina, wesi acidified, lan sapiturute) dihirup, beban ing silinder lan piston perakitan bakal nambah, nyebabake nyandhang ora normal saka perakitan silinder lan piston, lan malah menyang mesin. lenga, Nyandhang luwih akeh, nyebabake rusak ...

  • Kit Filter Udara SK-1377AB P611859 P602423 AF4268 P602427 AF4260 CF8002 ditrapake kanggo Kobelco excavator lan kompresor udara

    Kit Filter Udara SK-1377AB P611859 P602423 AF4268...

    Fitur (1) Cocog kanggo filtrasi saka macem-macem bledug ing polishing, wedhi blasting lan welding asep, lan wêdakakêna koleksi bledug.(2) Spun polyester bonded karo membran PTFE, microspore Nawakake 99,99% efficiency Filter.(3) Wide pleat let lan Gamelan, hidrofobik PTFE menehi release partikel banget.(4) Resistance banget kanggo erosi kimia.(5) Plat listrik / stainless steel ndhuwur lan ngisor, ora teyeng Perforated seng galvanis logam inti utama ngidini aliran udara apik.Fil Udara...

  • SK-1337AB Filter udara truk tugas berat kanggo truk SCANIA 2414658 2414659

    SK-1337AB Filter udara truk tugas berat kanggo SCANI...

    Apa Filter Udara?Cara Pilih Filter Udara Berkinerja Tinggi Kanggo Truk?Dina iki ayo ngomong babagan iki. Fungsi filter udara truk yaiku kanggo nglindhungi mesin saka polutan sing mbebayani lan

  • Filter udara sarang lebah SK-1234AB kanggo mesin pertanian 32925682 10413351 82988916 RE253519 RE253518

    Filter udara honeycomb SK-1234AB kanggo pertanian ...

    Mesin kudu nyedhot akeh hawa sajrone proses kerja.Yen udhara ora disaring, bledug sing digantung ing udhara bakal disedot menyang silinder, sing bakal nyepetake nyandhang klompok piston lan silinder.luwih gedhe

  • Filter udara forklift SK-1376AB ganti JCB 32925894 1559418 580048838 P611858 AF4219 P603729

    Filter udara forklift SK-1376AB ganti JCB 32925...

    Umumé, umur layanan unsur panyaring udara beda-beda miturut bahan mentahan sing beda-beda sing digunakake, nanging kanthi prolongation wektu panggunaan, impurities ing banyu bakal mblokir

  • Filter Udara Truk SK-1570A A0040946604 C641500/1 AF27816 E315L01 Digunakake kanggo Truk Mercedes-Benz

    Filter Udara Truk SK-1570A A0040946604 C641500/1...

    Katrangan produk Apa Filter Udara?Cara Pilih Filter Udara Berkinerja Tinggi Kanggo Truk?Fungsi filter udara truk yaiku kanggo nglindhungi mesin saka polutan sing mbebayani lan partikel udara sing ora dikarepake.Yen partikel sing ora dikarepake iki mlebu ing mesin, mula bisa nyebabake mesin kasebut banget.Fungsi dhasar saringan udara truk iki nduweni peran penting ing kinerja truk amarga, yen ana filter udara, mesin truk sampeyan bakal mlaku kanthi lancar, ...

  • Filter udara ekskavator SK-1112AB KOMATSU 600-181-7260 600-181-7360 600-181-7400 P522449 AF4743K P182052

    Filter udara ekskavator SK-1112AB KOMATSU 600-181-...

    Apa fungsi khusus lan titik pangopènan saringan udara truk lan saringan mesin konstruksi?Apa fungsi khusus lan titik pangopènan saringan udara truk lan saringan mesin konstruksi?Unsur panyaring mesin konstruksi minangka bagean paling penting saka mesin konstruksi.Kualitas unsur Filter mengaruhi kinerja Filter online saka truk.Editor wis nglumpukake masalah sing kudu digatekake ing saben dinane ...

  • SK-1532AB-1 C271250 CF1640 Elemen Filter Udara untuk Truk Man 81084050016 81.08405-0021 10293737

    SK-1532AB-1 C271250 CF1640 Elemen Filter Udara f...

    Aplikasi Produk Filter udara utamane digunakake kanggo filtrasi udara ing lokomotif teknik, mobil, lokomotif pertanian, laboratorium, kamar operasi aseptik lan macem-macem kamar operasi presisi.Mesin kudu nyedhot akeh hawa sajrone proses kerja.Yen udhara ora disaring, bledug sing digantung ing udhara disedot menyang silinder, sing bakal nyepetake nyandhang klompok piston lan silinder.Partikel sing luwih gedhe mlebu ing antarane piston lan silinder ...

  • SK-1525AB Kompresor Udara Filter Udara Cocok untuk C16400 CF400 VOLVO 11705110 80607039 LIEBHERR 10044317 7621451

    Filter udara kompresor udara SK-1525AB cocok kanggo C1 ...

    Apa kaluwihan saka filter udara?Mesin kudu nyedhot akeh hawa sajrone proses kerja.Yen udhara ora disaring, bledug sing digantung ing udhara bakal disedot menyang silinder, sing bakal nyepetake nyandhang klompok piston lan silinder.Partikel sing luwih gedhe sing mlebu ing antarane piston lan silinder bisa nyebabake "narik silinder" sing serius, utamane ing lingkungan kerja sing garing lan berpasir.Filter udara dipasang ing ngarep karbu ...

  • Filter oli hidrolik SY-2004 cocog kanggo pemasok 07063-01210, 205-60-51430 24749404A

    Filter lenga hidrolik SY-2004 cocok kanggo 07063-012...

    Apa sing ditindakake Filter Hidrolik?Cairan hidrolik minangka bagean paling penting ing saben sistem hidrolik.Ing hidrolik, ora ana sistem sing bisa digunakake tanpa volume cairan hidrolik sing tepat.Uga, sembarang variasi ing tingkat adi, sifat adi, etc.. bisa ngrusak kabeh sistem sing digunakake.Yen cairan hidrolik iki penting banget, banjur apa sing bakal kelakon yen kena kontaminasi?Elemen Filter Hidraulik Utamane Digunakake Kanggo 1.Mesin konstruksi (excavator, RIGS pengeboran, driver tumpukan, ...

  • Filter oli hidrolik SY-2001A cocog karo produsen excavator YA00016054/4656608 HITACHI

    Filter oli hidrolik SY-2001A cocog karo YA00016054/4...

    Syarat teknis kanggo saringan hidrolik (1) Bahan panyaring kudu nduweni kekuatan mekanik tartamtu kanggo mesthekake yen ora bakal rusak dening tekanan hidrolik ing tekanan kerja tartamtu.(2) Ing suhu kerja tartamtu, kinerja kudu stabil;kudu nduweni daya tahan sing cukup.(3) Kemampuan anti-karat sing apik.(4) Struktur minangka prasaja lan ukurane kompak.(5) Gampang kanggo ngresiki lan njaga, gampang kanggo ngganti unsur Filter.(6) L...

Rekomendasi Produk

SK-1336AB Filter udara truk tugas berat untuk SCANIA 1869992 1869994 1866695 1728817 1869990 P953210 AF1001 C31017

SK-1336AB Filter udara truk tugas berat kanggo SCANI ...

Karakteristik lan fungsi elemen filter udara truk berat Karakteristik lan fungsi elemen filter truk berat Supaya mesin bisa mlaku kanthi bener, kudu ana hawa sing resik kanggo ambegan.Yen udhara mbebayani kanggo bahan mesin (bledug, koloid, alumina, wesi acidified, lan sapiturute) dihirup, beban ing silinder lan piston perakitan bakal nambah, nyebabake nyandhang ora normal saka perakitan silinder lan piston, lan malah menyang mesin. lenga, Nyandhang luwih akeh, nyebabake rusak ...
SK-1247AB Filter udara wheel loader kualitas apik AF55015 5261250 AF55309 5261252 kanggo mesin Cummins

SK-1247AB Filter udara wheel loader kualitas apik ...

Apa karakteristik aplikasi saringan udara?Fungsi saringan udara yaiku mbusak rereged partikulat ing udara.Nalika mesin piston (mesin pembakaran internal, kompresor bolak-balik, lan liya-liyane) bisa digunakake, yen hawa sing dihirup ngemot bledug lan rereged liyane, bakal ngrusak bagian-bagian kasebut, mula saringan udara kudu dipasang.Filter udara kasusun saka rong bagéan, unsur Filter lan cangkang.Syarat utama filter udara yaiku filtrat dhuwur ...
SK-1337AB Filter udara truk tugas berat kanggo truk SCANIA 2414658 2414659

SK-1337AB Filter udara truk tugas berat kanggo SCANI...

Apa Filter Udara?Cara Pilih Filter Udara Berkinerja Tinggi Kanggo Truk?Dina iki ayo ngomong babagan iki. Fungsi filter udara truk yaiku kanggo nglindhungi mesin saka polutan sing mbebayani lan

Filter udara sarang lebah SK-1234AB kanggo mesin pertanian 32925682 10413351 82988916 RE253519 RE253518

Filter udara honeycomb SK-1234AB kanggo pertanian ...

Mesin kudu nyedhot akeh hawa sajrone proses kerja.Yen udhara ora disaring, bledug sing digantung ing udhara bakal disedot menyang silinder, sing bakal nyepetake nyandhang klompok piston lan silinder.luwih gedhe

Filter udara forklift SK-1376AB ganti JCB 32925894 1559418 580048838 P611858 AF4219 P603729

Filter udara forklift SK-1376AB ganti JCB 32925...

Umumé, umur layanan unsur panyaring udara beda-beda miturut bahan mentahan sing beda-beda sing digunakake, nanging kanthi prolongation wektu panggunaan, impurities ing banyu bakal mblokir

Filter Udara Truk SK-1570A A0040946604 C641500/1 AF27816 E315L01 Digunakake kanggo Truk Mercedes-Benz

Filter Udara Truk SK-1570A A0040946604 C641500/1...

Katrangan produk Apa Filter Udara?Cara Pilih Filter Udara Berkinerja Tinggi Kanggo Truk?Fungsi filter udara truk yaiku kanggo nglindhungi mesin saka polutan sing mbebayani lan partikel udara sing ora dikarepake.Yen partikel sing ora dikarepake iki mlebu ing mesin, mula bisa nyebabake mesin kasebut banget.Fungsi dhasar saringan udara truk iki nduweni peran penting ing kinerja truk amarga, yen ana filter udara, mesin truk sampeyan bakal mlaku kanthi lancar, ...
SK-1532AB-1 C271250 CF1640 Elemen Filter Udara untuk Truk Man 81084050016 81.08405-0021 10293737

SK-1532AB-1 C271250 CF1640 Elemen Filter Udara f...

Aplikasi Produk Filter udara utamane digunakake kanggo filtrasi udara ing lokomotif teknik, mobil, lokomotif pertanian, laboratorium, kamar operasi aseptik lan macem-macem kamar operasi presisi.Mesin kudu nyedhot akeh hawa sajrone proses kerja.Yen udhara ora disaring, bledug sing digantung ing udhara disedot menyang silinder, sing bakal nyepetake nyandhang klompok piston lan silinder.Partikel sing luwih gedhe mlebu ing antarane piston lan silinder ...
SK-1525AB Kompresor Udara Filter Udara Cocok untuk C16400 CF400 VOLVO 11705110 80607039 LIEBHERR 10044317 7621451

Filter udara kompresor udara SK-1525AB cocok kanggo C1 ...

Apa kaluwihan saka filter udara?Mesin kudu nyedhot akeh hawa sajrone proses kerja.Yen udhara ora disaring, bledug sing digantung ing udhara bakal disedot menyang silinder, sing bakal nyepetake nyandhang klompok piston lan silinder.Partikel sing luwih gedhe sing mlebu ing antarane piston lan silinder bisa nyebabake "narik silinder" sing serius, utamane ing lingkungan kerja sing garing lan berpasir.Filter udara dipasang ing ngarep karbu ...

PAWARTA

  • Generator set Filter introduksi

    Generator set Filter introduksi Kaping pisanan, unsur panyaring diesel Unsur panyaring diesel minangka salah sawijining komponen penting kanggo njamin kualitas asupan minyak mesin diesel.Iki minangka peralatan pemurnian diesel khusus kanggo diesel sing digunakake ing mesin pembakaran internal.Bisa nyaring luwih saka ...

  • Pengin kabeh staf Festival Mid-Autumn sing apik!

    Festival Mid-Autumn, uga dikenal minangka festival lantern utawa rembulan, dianakake saben taun ing tanggal 15 sasi kawolu ing kalender Cina.Taun iki, dina iku tiba tanggal 10 September. Kanggo ngrayakake preian, kulawarga lan kanca-kanca padha kumpul kanggo seneng-seneng ing perayaan kaya mangan kue bulan, p...

FILTERASI PAWELSON

PAWELSON nutupi macem-macem lapangan lan cocog kanggo kabeh model merek mainstream kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan.