. Babagan Kita - Hebei Qiangsheng Machinery Parts Co., Ltd. i

Hebei Qiangsheng Machinery

Profil Perusahaan

Hebei Qiangsheng Machinery Parts Co., Ltd. dumunung ing Qinghe County, Provinsi Hebei, basis produksi komponen mobil sing kondhang ing China, cedhak banget karo Pelabuhan Tianjin lan Pelabuhan Qingdao, kanthi transportasi sing trep lan lingkungan sing apik. Pabrik kasebut nduwe 36.000 persegi. meter, bengkel resik luwih saka 30000 meter persegi, staf luwih saka 220 wong, kalebu 28 personel profesional lan teknis.

Perusahaan kita duwe perusahaan gedhe khusus kanggo riset, ngembangake, ngasilake lan adol macem-macem produk panyaring, kalebu saringan udara, saringan lenga hidrolik lan saringan udara kabin kanggo mesin konstruksi, kendharaan abot, mesin pertanian, truk, mobil lan generator. set etc.We uga bisa ngatur saringan miturut syarat.

<<Produk kita!

Perusahaan kita wis ngenalake peralatan produksi lan uji coba sing canggih, lan duwe klompok tim manufaktur kanthi pasukan teknis sing kuat lan personel manajemen sing berkualitas. efisiensi filtrasi produk seri Qiangsheng ana ing ngarep produk sing padha.

"PAWELSON", "YOUJUE" merek kang wis reputasi owahan ing industri , kita wis netepake jaringan marketing produk kapisah ing negara, aktif njelajah pasar jaban rangkah, produk kita wis diekspor menyang Eropah, Amerika, Asia, Afrika lan akeh panggonan liyane.Produksi taunan produk rampung wis tekan luwih saka 500.000 potongan.

Layanan Kita

We menang reputasi apik antarane kita pelanggan karo produk kualitas dhuwur, layanan banget, lan pangiriman pas wektune.We Yahoo kanggo nggawe produk lan layanan misuwur ing saindhenging donya, kanggo duwe kesempatan liyane kanggo nggawe kanca kabeh donya. dhukungan sampeyan.

>> Budaya Kita

Tujuan Perusahaan: Komitmen kanggo riset lan pangembangan lan produksi saringan, kanggo nyukupi syarat pelanggan kanthi produk sing apik lan layanan sing berkualitas

Kapercayan Enterprice: Kanggo urip kanthi kualitas lan ningkatake pembangunan kanthi prestise.

Semangat Enterprice: persatuan, integritas, efisiensi, inovasi

Kapercayan Kita: Inovasi teknologi, ora ana pungkasane

pabrik

★ Kaluwihan Kita ★

kauntungan

Layanan OEM & ODM

Kita duwe saringan khusus kanggo pelanggan kanthi nomer OEM utawa gambar utawa conto pelanggan.

kauntungan

Kustomisasi merek

Merek pelanggan dhewe bisa ditrima kanggo disesuaikan miturut gambar merek pelanggan, miturut nampa merek resmi.

kauntungan

Jaminan Mutu

Miturut standar sistem IATF 16949, kita netepake standar inspeksi kualitas sing sampurna lan nggawe sistem jaminan kualitas sing ilmiah lan ketat.

kauntungan

Diekspor Kira-kira 50 Negara

Produk kita wis diekspor menyang donya, kayata Amerika, Inggris, Peru, Rusia, Ukraina, Kazakhstan, Korea, Malaysia, Australia, UAE, PK, Angola, Nigeria etc.

kauntungan

Teknologi Majeng

Kita nggunakake teknologi canggih lan sistem manajemen kualitas ing jalur produksi filter khusus kanggo njamin kualitas produk.

kauntungan

Cara Pengiriman Fleksibel

We ndhukung kanggo kapal dening segara, udhara, Sepur, Express etc cara shipping, lan nampa kanggo ngirim barang kanggo nuding panggonan miturut pandhuan customer.

★ Tur Pameran ★

pameran
pameran
pameran