Pusat Warta

Pentinge Filter Hydraulic Maintenance Rutin

Pentinge Pangopènan Rutin Filter Hidrolik:

pangopènan rutin.Iku muni mboseni lan nyatane, iku dudu acara sing ngrusak bumi.Preduli saka carane akeh kasenengan elicits, iku uga ala perlu nalika mlaku ngramut sistem hydraulic Panjenengan.

Kanthi fungsi utama kanggo mbusak rereget lan partikel saka komponen hydraulic.Kontaminasi partikel bisa nyebabake kacilakan ing sistem sampeyan, kanthi potensial nyebabake komponen sing ora bisa digunakake, kegagalan komponen, lan wektu mati kanggo peralatan seluler sampeyan.

Pangopènan Nyegah Bisa Ngirit Wektu lan Dhuwit

Tinimbang main game sing awal banget utawa telat, ngleksanakake jadwal pangopènan bisa mbantu nyepetake pangopènan saringan.Kanthi jadwal pangopènan, sampeyan bisa ngawasi tingkat kapasitas panyaring, ngerti kapan kudu diganti.Iki bisa ngidini kurang downtime lan menehi kemampuan kanggo njaga sistem hidraulik sing efisien lan apik.

Sinau luwih lengkap babagan Elemen Filter Hidrolik

1. APA ITU FILTRASI HIDROLIK LAN KENAPA BUTUH?
Filter hidrolik nglindhungi komponen sistem hidraulik saka karusakan amarga kontaminasi lenga utawa cairan hidrolik liyane sing digunakake disebabake partikel.Saben menit, kira-kira siji yuta partikel luwih gedhe tinimbang 1 mikron (0,001 mm utawa 1 μm) mlebu sistem hidrolik.Partikel-partikel kasebut bisa nyebabake karusakan ing komponen sistem hidrolik amarga lenga hidrolik gampang kontaminasi.Mangkono, njaga sistem filtrasi hidrolik sing apik bakal nambah umur komponen hidrolik

2.Saben menit siji yuta partikel sing luwih gedhe tinimbang 1 MICRON (0,001 MM) bisa mlebu menyang SISTEM HIDROLIK.
Nyandhang komponen sistem hidrolik gumantung ing kontaminasi iki, lan orane bagean logam ing lenga sistem hidrolik (wesi lan tembaga minangka katalis sing kuat banget) nyepetake degradasi.Filter hidrolik mbantu mbusak partikel kasebut lan ngresiki lenga kanthi terus-terusan.Kinerja kanggo saben saringan hidraulik diukur kanthi efisiensi mbusak kontaminasi, yaiku kapasitas nahan rereget sing dhuwur.

Filter 3.Hydraulic dirancang kanggo mbusak rereged partikel saka adi hydraulic.Filter-filter kita dibangun kanthi kualitas lan linuwih ing pikiran supaya sampeyan ngerti peralatan sampeyan aman lan bisa terus mlaku kanthi lancar.
Filter Hidraulik bisa digunakake ing macem-macem industri kalebu, nanging ora winates ing: pembangkit listrik, pertahanan, minyak / gas, laut lan olahraga motor liyane, transportasi lan transportasi, rel, pertambangan, tetanèn lan tetanèn, pulp lan kertas, pembuatan baja lan manufaktur. , hiburan lan macem-macem industri liyane.


Wektu kirim: Feb-15-2022