Pusat Warta

Napa Kita Perlu Filter Oli Berkualitas

Amarga ing proses kerja mesin, lebu nyandhang logam, bledug, celengan karbon lan celengan koloid oksidasi suhu dhuwur, banyu, lan liya-liyane terus dicampur ing lenga pelumas.Mulane, fungsi saka Filter lenga kanggo nyaring metu iki impurities mechanical lan gums, supaya lenga lubricating resik, lan ndawakake umur layanan saka engine.Filter lenga mesin kudu nduweni karakteristik kapasitas nyaring sing kuwat, resistensi aliran sing kurang lan umur layanan sing dawa.Umume, sawetara saringan kanthi kemampuan nyaring sing beda-beda dipasang ing kolektor penyaring sistem pelumasan, saringan kasar lan saringan sing apik, sing disambungake kanthi paralel utawa seri ing saluran minyak utama.(Sing disambungake ing seri karo wacana lenga utama diarani saringan full-flow. Nalika mesin digunakake, kabeh lenga lubricating disaring liwat Filter; siji ing podo karo disebut pamisah-flow Filter).Antarane wong-wong mau, Filter coarse disambungake ing seri ing wacana lenga utama, kang jinis aliran lengkap;Filter nggoleki disambungake ing podo karo ing wacana lenga utama, kang jinis aliran pamisah.Mesin mobil modern umume mung duwe siji saringan lan siji saringan lenga full-flow.Cocog kanggo mesin WP10.5HWP12WP13
 
Karakteristik teknis sing kudu ditindakake saringan lenga sing apik 1. Kertas saringan: Saringan lenga duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo kertas saringan tinimbang saringan udara, utamane amarga suhu lenga diganti antarane 0 lan 300 derajat.Ing owah-owahan suhu sing abot, konsentrasi lenga uga bakal owah, sing bakal mengaruhi aliran filtrasi lenga.Kertas panyaring panyaring lenga sing bermutu bisa nyaring impurities kanggo mesthekake aliran sing cukup ing owah-owahan suhu sing abot.2. Karet sealing ring: The sealing ring saka kualitas dhuwur Filter lenga adopts karet khusus kanggo mesthekake 100% bocor lenga.3. Katup penindasan aliran bali: mung cocok kanggo saringan lenga berkualitas tinggi.Nalika mesin dipateni, bisa nyegah panyaring lenga supaya ora garing;nalika engine wis ignited maneh, iku langsung njedulake meksa kanggo lubricate engine.4. Relief valve: mung cocok kanggo saringan lenga kualitas dhuwur.Nalika suhu njaba mudhun menyang nilai tartamtu utawa panyaring lenga ngluwihi umur layanan normal, tutup kebanjiran bakal mbukak ing tekanan khusus, saéngga lenga sing ora disaring bisa mili langsung menyang mesin.Nanging, impurities ing lenga bakal lumebu ing engine, nanging mundhut luwih cilik tinimbang mundhut disebabake ora lenga ing mesin.Mulane, katup overflow minangka kunci kanggo nglindhungi mesin ing kahanan darurat.
 
Instalasi Filter lenga lan siklus panggantos 1 Instalasi: saluran utawa nyedhot munggah lenga lawas, loosen ngawut-awut mbenakake, mbusak Filter lenga lawas, aplikasi lapisan lenga ing ring segel saka Filter lenga anyar, banjur pasang Filter lenga anyar lan ngencengi ngawut-awut mbenakake.2. Siklus panggantos sing disaranake: mobil lan kendaraan komersial diganti saben nem sasi
Keperluan otomotif kanggo saringan lenga 1. Akurasi nyaring, nyaring kabeh partikel> 30 um, nyuda partikel sing mlebu celah pelumasan lan nyebabake nyandhang (< 3 um-30 um) Aliran oli nyukupi kabutuhan oli mesin.2. Siklus panggantos dawa, paling ora luwih saka umur (km, wektu) lenga.Akurasi panyaring nyukupi syarat kanggo nglindhungi mesin lan nyuda nyandhang.Kapasitas awu gedhe, cocok kanggo lingkungan sing atos.Bisa adaptasi karo suhu lenga sing luwih dhuwur lan karat.Nalika nyaring lenga, sing luwih cilik prabédan tekanan, luwih apik, supaya lenga bisa liwat lancar.


Wektu kirim: Feb-15-2022