. China SK-1570A Truck Air Filter A0040946604 C641500/1 AF27816 E315L01 Digunakake kanggo Mercedes-Benz Truck Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

Filter Udara Truk SK-1570A A0040946604 C641500/1 AF27816 E315L01 Digunakake kanggo Truk Mercedes-Benz

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1570A

DAFTAR PUSTAKA:

* FEBI BILSTEIN: 29757
* FLEETGUARD: AF27816
* FILTER HENGST: E 315 L, E315L, E315L01
* HIFI FILTER: SA17201
* KNECHT: 09817917, LX 747, LX747
* KNORR-BREMSE: K165299N50
* MAHLE: LX 747, LX747

Nomer OEM:

* MERCEDES-BENZ – OE-003 094 9004
* MERCEDES-BENZ – OE-004 094 1104
* MERCEDES-BENZ – OE-004 094 8704
* RENAULT – TRUK RENAULT – OE-74 24 991 295

* MERCEDES-BENZ – OE-004 094 6604

FIT FOR TRUK:Mercedes-Benz Actros/Antos/Arocs/Axor

Actros 1 950/952/953/954;Actros 2/3 930/932/933/934;Axor 950/952/953
Mercedes-Benz Atego/Econic Atego 1 950/952/953

LENGTH:634 (MM)

Jembar:571 (MM)

Dhuwur sakabèhé:78 (MM)


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Apa Filter Udara?Cara Pilih Filter Udara Berkinerja Tinggi Kanggo Truk?
Fungsi filter udara truk yaiku kanggo nglindhungi mesin saka polutan sing mbebayani lan partikel udara sing ora dikarepake.Yen partikel sing ora dikarepake iki mlebu ing mesin, mula bisa nyebabake mesin kasebut banget.Fungsi dhasar saka saringan udara truk iki nduweni peran penting ing kinerja truk amarga, ing ngarsane filter udara mesin truk sampeyan bakal mlaku kanthi lancar, asil sing bakal sampeyan entuk yaiku truk kinerja dhuwur. kesehatan saringan udara truk minangka tugas sing penting banget kanggo pemilik truk.Filter udara sing ala bisa dadi tandha ala kanggo kesehatan sakabèhé truk sampeyan.

Pentinge filter udara sampeyan

Nglindhungi Engine Panjenengan
Dirancang kanggo ngidini hawa resik mlebu ing mesin, saringan udara minangka pertahanan pertama kendharaan kanthi nyegah rereged ing udhara kayata rereget, bledug lan godhong ditarik menyang kompartemen mesin.Swara wektu, Filter online engine bisa dadi reged lan ilang kapasitas kanggo nyaring online menyang engine.Yen panyaring udara sampeyan macet karo rereget lan lebu, bisa nduwe pengaruh gedhe ing kinerja mesin mobil sampeyan.

Kauntungan saka Filter Kita

1.Efisiensi filtrasi dhuwur
2. Panjang umur
3. Kurang nyandhang mesin, ngurangi konsumsi bahan bakar
3. Gampang kanggo nginstal
4. Inovasi produk & layanan

katrangan produk

Filter Udara Truk SK-1570A A0040946604 C641500/1 AF27816 E315L01 Digunakake kanggo Truk Mercedes-Benz

QSNO. SK-1570A
REFERENSI SALIB FEBI BILSTEIN: 29757
FLEETGUARD: AF27816
FILTER HENGST: E 315 L, E315L, E315L01
HIFI FILTER: SA17201
KNECHT: 09817917, LX 747, LX747
KNORR-BREMSE: K165299N50
MAHLE: LX 747, LX747
OEM NO. MERCEDES-BENZ - OE-003 094 9004
MERCEDES-BENZ - OE-004 094 1104
MERCEDES-BENZ - OE-004 094 8704
RENAULT - TRUK RENAULT - OE-74 24 991 295MERCEDES-BENZ - OE-004 094 6604
FIT FOR TRUK Mercedes-Benz Actros/Antos/Arocs/Axor

Actros 1 950/952/953/954;Actros 2/3 930/932/933/934;Axor 950/952/953
Mercedes-Benz Atego/Econic Atego 1 950/952/953
LENGKA 634 (MM)
JABUR 571 (MM)
Dhuwur sakabèhé 78 (MM)

 

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita