. China SY-2004 Filter lenga hydraulic mathuk kanggo 07063-01210, 205-60-51430 24749404A supplier Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

Filter oli hidrolik SY-2004 cocog kanggo pemasok 07063-01210, 205-60-51430 24749404A

Katrangan singkat:

Nomer QS:SY-2004

DAFTAR PUSTAKA:07063-01210, 205-60-51430 24749404A

DONALDSON:P551210

FLEETGUARD:HF6319 HF7953

MESIN:SK200-2-3/SK210/SK250LC, CASECX240/210/360/300, PC360-3/PC300-3/PC400-3 PC210-6/PC230-6/PC250-6/PC750-6/

KENDARAAN:DH220-5 / DH220-7 / DH450

OD paling gedhe:150 (MM)

Dhuwur sakabèhé:454/450(MM)

DIAMETER INTERNAL:110


Detail Produk

Gambar Detail

Tag produk

Apa sing ditindakake Filter Hidrolik?

Cairan hidrolik minangka bagean paling penting ing saben sistem hidrolik.Ing hidrolik, ora ana sistem sing bisa digunakake tanpa volume cairan hidrolik sing tepat.Uga, sembarang variasi ing tingkat adi, sifat adi, etc.. bisa ngrusak kabeh sistem sing digunakake.Yen cairan hidrolik iki penting banget, banjur apa sing bakal kelakon yen kena kontaminasi?

Unsur Filter Hidraulik Utamane Digunakake Kanggo

1. Mesin konstruksi (excavator, RIGS pengeboran, driver tumpukan, Forklift, loader, pavers, lsp)
2. Alat mesin CNC gedhe
3.Power plant (angin, hidrolik, termal) tahan bahan bakar, jacking pump, coupler, gear box, coal mill, flush, oil filter, etc., steel mill, hydraulic pump station, lubricating system, port machinery, etc.
4. Mesin cetak, mesin nyulam warp

Carane ngresiki Filter Hydraulic?

Akeh wong mikir yen unsur Filter lenga hydraulic angel kanggo ngresiki tanpa reresik, kang bakal nemen ngurangi umur layanan saka unsur Filter lenga hydraulic.Nyatane, ana cara kanggo ngresiki unsur Filter lenga hydraulic.Umumé, unsur Filter lenga hydraulic asli digawe saka stainless steel wire mesh.Kanggo ngresiki unsur Filter lenga hydraulic kuwi, sampeyan kudu rendhem unsur Filter ing kerosene kanggo sawetara wektu.Sampeyan bisa gampang dibusak dening ndamu metu karo angin.Iku stained.Nanging, kudu dicathet yen cara iki ora bisa digunakake yen ora kanggo unsur filter lenga hidrolik asli sing reged banget, lan luwih becik ngganti unsur filter lenga hidrolik anyar.

katrangan produk

QS NO. SY-2004
REFERENSI SALIB 07063-01210, 205-60-51430 24749404A
DONALDSON P551210
FLEETGUARD HF6319 HF7953
MESIN SK200-2-3/SK210/SK250LC, CASECX240/210/360/300, PC360-3/PC300-3/PC400-3 PC210-6/PC230-6/PC250-6/PC750-6/
KENDARAAN DH220-5 / DH220-7 / DH450
PALING BESAR OD 150 (MM)
Dhuwur sakabèhé 454/450(MM)
DIAMETER INTRNAL 110

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • saringan hidrolik
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita