. China SY-2001A hydraulic oil filter mathuk YA00016054/4656608 HITACHI excavator produsen Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

Filter oli hidrolik SY-2001A cocog karo produsen excavator YA00016054/4656608 HITACHI

Katrangan singkat:

Nomer QS:SY-2001A

DAFTAR PUSTAKA:YA00016054/4656608

MESIN:ZX200-5G ZX210-5G

OD paling gedhe:150 (MM)

DIAMETER INTERNAL:98 (MM)

Dhuwur sakabèhé:464/433(MM)


Detail Produk

Gambar Detail

Tag produk

Syarat teknis kanggo saringan hidrolik

(1) Bahan panyaring kudu nduweni kekuatan mekanik tartamtu kanggo mesthekake yen ora bakal rusak dening tekanan hidrolik ing tekanan kerja tartamtu.(2) Ing suhu kerja tartamtu, kinerja kudu stabil;kudu nduweni daya tahan sing cukup.(3) Kemampuan anti-karat sing apik.(4) Struktur minangka prasaja lan ukurane kompak.(5) Gampang kanggo ngresiki lan njaga, gampang kanggo ngganti unsur Filter.(6) Biaya murah.Prinsip kerja saringan hidrolik: kaya sing ditampilake ing Gambar 1, diagram skematis saka prinsip kerja saringan.Minyak hidraulik lumebu ing pipa saka sisih kiwa menyang saringan, mili saka unsur panyaring njaba menyang inti njero, banjur mili metu saka stopkontak.Nalika tekanan mundhak lan tekan tekanan bukaan tutup kebanjiran, lenga ngliwati tutup kebanjiran, menyang inti utama, banjur mili metu saka stopkontak.Unsur panyaring njaba nduweni presisi sing luwih dhuwur tinimbang unsur panyaring njero, lan unsur panyaring njero kalebu filtrasi kasar.Cara tes saringan hidraulik: Standar internasional ISO4572 wis diadopsi sacara luas dening negara-negara ing saindenging jagad kanggo netepake "metode multi-pass kinerja filtrasi unsur saringan hidrolik".Isi tes kalebu nemtokake unsur panyaring, karakteristik prabédan tekanan saka proses plugging kanggo ukuran rasio filtrasi sing beda (nilai β), lan kapasitas pewarnaan.Cara multi-pass simulates kahanan kerja nyata saka Filter ing sistem hydraulic.Polutan terus nyerang lenga sistem lan terus-terusan disaring dening panyaring, dene partikel sing ora disaring bali menyang tangki lan ngliwati saringan maneh.piranti.Kanggo nyukupi kabutuhan evaluasi kinerja panyaring kanthi tliti dhuwur, uga amarga owah-owahan bledug uji lan nggunakake metode kalibrasi anyar kanggo counter partikel otomatis, ISO4572 wis diowahi lan ditingkatake ing taun-taun pungkasan.Sawise modifikasi, nomer standar anyar wis liwati liwat cara test kaping pirang-pirang.ISO 16889.

katrangan produk

QS NO.  SY-2001A
REFERENSI SALIB  YA00016054/4656608
MESIN  ZX200-5G ZX210-5G
PALING BESAR OD  150 (MM)
DIAMETER INTRNAL 98 (MM)
Dhuwur sakabèhé 464/433(MM)

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • saringan hidrolik
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita