. China SK-1376AB forklift filter udara ngganti JCB 32925894 1559418 580048838 P611858 AF4219 P603729 Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

Filter udara forklift SK-1376AB ganti JCB 32925894 1559418 580048838 P611858 AF4219 P603729

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1376 (A)

Nomer OEM:JCB 32925894

DAFTAR PUSTAKA:P604457 P603712 P611858 AF4219 PA5584 C10006

APLIKASI:FORKLIFT REFRIGERATING UNIT

DIAMETER LUAR:117/88 (MM)

DIAMETER INTER:55 (MM)

Dhuwur sakabèhé:246/266 (MM)

Nomer QS:SK-1376 (B)

Nomer OEM:JCB 32925895

DAFTAR PUSTAKA:P603729 AF4261 CF6002

APLIKASI:FORKLIFT REFRIGERATING UNIT

DIAMETER LUAR:67/37 (MM)

DIAMETER INTER:45 (MM)

Dhuwur sakabèhé:263 (MM)


Detail Produk

Tag produk

pangopènan Filter udara

pangopènan Filter udara

1. Unsur panyaring udara minangka komponen inti saringan.Iki digawe saka bahan khusus lan minangka bagéan sing nganggo, sing mbutuhake pangopènan lan pangopènan khusus;

2. Nalika unsur Filter online wis digunakake kanggo dangu, unsur Filter wis intercepted impurities tartamtu, kang bakal mimpin kanggo Tambah ing meksa lan nyuda ing tingkat aliran.Ing wektu iki, kudu di resiki ing wektu;

3. Nalika ngresiki unsur panyaring udara, ati-ati supaya ora ngrusak utawa ngrusak unsur panyaring.

Umumé, urip layanan saka unsur Filter online beda miturut bahan mentahan beda digunakake, nanging karo prolongation saka wektu nggunakake, impurities ing banyu bakal mblokir unsur Filter, supaya umume ngandika, unsur Filter PP perlu kanggo diganti ing telung sasi;unsur Filter karbon aktif kudu diganti ing nem sasi.ngganti.

Kertas panyaring ing peralatan panyaring udara uga minangka salah sawijining kunci.Kertas panyaring ing peralatan panyaring biasane digawe saka kertas serat ultra-fine sing diisi resin sintetik, sing bisa nyaring impurities kanthi efektif lan nduweni kemampuan kanggo nyimpen rereget.

Lapangan aplikasi saringan udara

Lapangan aplikasi saringan udara

1. Ing industri alat mesin, 85% saka sistem transmisi alat mesin nganggo transmisi lan kontrol hidrolik.Kayata penggiling, mesin panggilingan, planer, mesin broaching, press, gunting, lan alat mesin gabungan.

2. Ing industri metalurgi, teknologi hidrolik digunakake ing sistem kontrol tungku listrik, sistem kontrol rolling mill, mbukak hearth charging, kontrol konverter, kontrol blast furnace, panyimpangan Strip lan piranti tension pancet.

3. Transmisi hidrolik akeh digunakake ing mesin konstruksi, kayata excavator, loader ban, crane truk, bulldozer crawler, crane ban, scraper self-propelled, grader lan roller vibratory.

4. Ing mesin pertanian, teknologi hidrolik uga akeh digunakake, kayata pemanen gabungan, traktor lan bajak.

5. Ing industri otomotif, teknologi hidrolik digunakake ing kendaraan off-road hidrolik, truk dump hidrolik, kendaraan kerja udara hidrolik lan truk pemadam kebakaran.

Ing industri tekstil entheng, panggunaan teknologi hidrolik kalebu mesin cetakan injeksi plastik, mesin vulkanisir karet, mesin kertas, mesin cetak lan mesin tekstil.

katrangan produk

A:

QSNO. SK-1376 (A)
OEM NO. JCB 32925894
REFERENSI SALIB P604457 P603712 P611858 AF4219 PA5584 C10006
APLIKASI FORKLIFT REFRIGERATING UNIT
DIAMETER njawi 117/88 (MM)
DIAMETER BATIN 55 (MM)
Dhuwur sakabèhé 246/266 (MM)

B:

QSNO. SK-1376 (B)
OEM NO. JCB 32925895
REFERENSI SALIB P603729 AF4261 CF6002
DIAMETER njawi 67/37 (MM)
DIAMETER BATIN 45 (MM)
Dhuwur sakabèhé 263 (MM)

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita