. China SK-1337AB Filter udara truk tugas berat kanggo truk SCANIA 2414658 2414659 Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

SK-1337AB Filter udara truk tugas berat kanggo truk SCANIA 2414658 2414659

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1337 (A)

Nomer OEM:2414658

DAFTAR PUSTAKA:

APLIKASI:TRUCK SCANIA

DIAMETER LUAR:303 (MM)

DIAMETER INTER:168 (MM)

Dhuwur sakabèhé:328/367 (MM)

Nomer QS:SK-1337(B)

Nomer OEM:2414659

DAFTAR PUSTAKA:

APLIKASI:TRUCK SCANIA

DIAMETER LUAR:159/137 (MM)

DIAMETER INTER:122 (MM)

Dhuwur sakabèhé:318/323 (MM)


Detail Produk

Tag produk

Apa Filter Udara?Cara Pilih Filter Udara Berkinerja Tinggi Kanggo Truk?

Apa Filter Udara?Cara Pilih Filter Udara Berkinerja Tinggi Kanggo Truk?

 

Fungsi filter udara truk yaiku kanggo nglindhungi mesin saka polutan sing mbebayani lan partikel udara sing ora dikarepake.Yen partikel sing ora dikarepake iki mlebu ing mesin, mula bisa nyebabake mesin kasebut banget.Fungsi dhasar saka saringan udara truk iki nduweni peran penting ing kinerja truk amarga, ing ngarsane filter udara mesin truk sampeyan bakal mlaku kanthi lancar, asil sing bakal sampeyan entuk yaiku truk kinerja dhuwur. kesehatan saringan udara truk minangka tugas sing penting banget kanggo pemilik truk.Filter udara sing ala bisa dadi tandha ala kanggo kesehatan sakabèhé truk sampeyan.

 

Pentinge saringan udara sampeyan:

Nglindhungi Engine Panjenengan

Dirancang kanggo ngidini hawa resik mlebu ing mesin, saringan udara minangka pertahanan pertama kendharaan kanthi nyegah rereged ing udhara kayata rereget, bledug lan godhong ditarik menyang kompartemen mesin.Swara wektu, Filter online engine bisa dadi reged lan ilang kapasitas kanggo nyaring online menyang engine.Yen panyaring udara sampeyan macet karo rereget lan lebu, bisa nduwe pengaruh gedhe ing kinerja mesin mobil sampeyan.

 

Kauntungan saka Filter Kita

1.Efisiensi filtrasi dhuwur

2. Panjang umur

3. Kurang nyandhang mesin, ngurangi konsumsi bahan bakar

3. Gampang kanggo nginstal

4. Inovasi produk & layanan

katrangan produk

A:

QSNO. SK-1337 (A)
OEM NO. 2414658
REFERENSI SALIB
APLIKASI TRUCK SCANIA
DIAMETER njawi 303 (MM)
DIAMETER BATIN 168 (MM)
Dhuwur sakabèhé 328/367 (MM)

B:

QSNO. SK-1337(B)
OEM NO. 2414659
REFERENSI SALIB
APLIKASI TRUCK SCANIA
DIAMETER njawi 159/137 (MM)
DIAMETER BATIN 122 (MM)
Dhuwur sakabèhé 318/323 (MM)

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita