. China SK-1336AB Filter udara truk tugas berat kanggo SCANIA 1869992 1869994 1866695 1728817 1869990 P953210 AF1001 C31017 Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

SK-1336AB Filter udara truk tugas berat untuk SCANIA 1869992 1869994 1866695 1728817 1869990 P953210 AF1001 C31017

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1336A

OEM NO.:SCANIA 1869992 SCANIA 1869994 SCANIA 1866695 SCANIA 1728817

DAFTAR PUSTAKA:P953210 AF1001 C31017 P953212 RS5671

APLIKASI:truk SCANIA

DIAMETER LUAR:303 (MM)

DIAMETER INTER:171 (MM)

Dhuwur sakabèhé:499/535 (MM)

 

Nomer QS:SK-1336B

OEM NO.:SCANIA 1869990

DAFTAR PUSTAKA:P953214 CF17006

APLIKASI:truk SCANIA

DIAMETER LUAR:169/162 (MM)

DIAMETER INTER:131 (MM)

Dhuwur sakabèhé:472/477 (MM)


Detail Produk

Tag produk

Karakteristik lan fungsi unsur filter udara truk abot

Karakteristik lan fungsi unsur filter truk abot

Supaya mesin bisa mlaku kanthi bener, kudu ana cukup hawa resik kanggo ambegan.Yen udhara mbebayani kanggo bahan mesin (bledug, koloid, alumina, wesi acidified, lan sapiturute) dihirup, beban ing silinder lan piston perakitan bakal nambah, nyebabake nyandhang ora normal saka perakitan silinder lan piston, lan malah menyang mesin. lenga, Nyandhang More ekstensif, asil ing rusak saka kinerja engine lan urip engine shortened.Unsur panyaring tugas abot bisa nyegah nyandhang mesin, lan unsur panyaring udara mobil uga nduweni fungsi nyuda gangguan.

1. Urip layanan mobil wis shortened banget, lan bakal ana kapasitas sumber bahan bakar boten cecek - daya terus nolak, kumelun ireng, kangelan miwiti utawa silinder dicokot, kang bakal mengaruhi safety saka informasi driving.

2. Senajan rega aksesoris kurang, biaya pangopènan mengko dhuwur.

Fungsi saka nggunakake unsur Filter heavy-tugas kanggo nyaring metu lebu sak produksi lan transportasi pembangunan bahan bakar, lan nyegah sistem manajemen bahan bakar saka corroding lingkungan lan ngrusak lingkungan.Nggunakake unsur Filter udara padha karo irung manungsa, lan iku cara pisanan kanggo udhara kanggo langsung mlebu mesin." Tingkat ", sawijining fungsi kanggo nyaring metu masalah wedhi ing udhara lan kanggo sawetara partikel dilereni soko tugas, kanggo njamin operasi normal saka engine.Fungsi saka unsur Filter tugas abot kanggo nyegah partikel logam kui nalika engine mlaku ing kacepetan dhuwur lan bledug lan wedhi ing proses nambah lenga engine, supaya minangka kanggo mesthekake yen kabeh sistem lubrication wis diresiki, ngurangi nyandhang komponen, lan ndawakake umur layanan saka engine.

Apa karakteristik saringan truk abot?

1. Teknologi filtrasi tliti dhuwur: nyaring kabeh partikel kanthi pengaruh sing luwih gedhe (> 1-2um)

2. Efisiensi dhuwur teknologi filtrasi: nyuda jumlah sel partikel sing ngliwati saringan

3. Nyegah nyandhang awal saka engine.Nyegah karusakan ing meter aliran udara

4. Tekanan diferensial sing kurang kanggo njamin rasio bahan bakar udara sing paling apik kanggo mesin mobil.Ngurangi mundhut sistem panyaring informasi

Wilayah Filter gedhe, jumlah abu sing akeh, umur layanan dawa lan biaya operasi sing luwih murah

katrangan produk

SK-1336AB Filter udara truk tugas berat untuk SCANIA 1869992 1869994 1866695 1728817 1869990 P953210 AF1001 C31017

A:

QS NO. SK-1336A
OEM NO. SCANIA 1869992 SCANIA 1869994 SCANIA 1866695 SCANIA 1728817
REFERENSI SALIB  P953210 AF1001 C31017 P953212 RS5671
APLIKASI truk SCANIA
DIAMETER njawi 303 (MM)
DIAMETER BATIN 171 (MM)
Dhuwur sakabèhé 499/535 (MM)

B:

QS NO. SK-1336B
OEM NO. SCANIA 1869990
REFERENSI SALIB P953214 CF17006
APLIKASI truk SCANIA
DIAMETER njawi 169/162 (MM)
DIAMETER BATIN 131 (MM)
Dhuwur sakabèhé 472/477 (MM)

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita