. China SK-1303AB Agricaltrual machinery unsur Filter online kanggo KUBOTA traktor K1533 Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

SK-1303AB Elemen filter udara mesin Agricaltrual kanggo traktor KUBOTA K1533

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1303A

OEM NO.:

DAFTAR PUSTAKA:K1533

APLIKASI:KUBOTA agricaltrual machinery

DIAMETER LUAR:145 (MM)

DIAMETER INTER:83 (MM)

Dhuwur sakabèhé:326/332 (MM)

 

Nomer QS:SK-1303B

OEM NO.:

DAFTAR PUSTAKA:K1533

APLIKASI:KUBOTA agricaltrual machinery

DIAMETER LUAR:80/78 (MM)

DIAMETER INTER:69 (MM)

Dhuwur sakabèhé:311 (MM)


Detail Produk

Tag produk

Udara sing resik kanggo kinerja mesin sing efektif.

Udara sing resik kanggo kinerja mesin sing efektif.

Asupan udara sing kontaminasi (bledug lan rereget) nyebabake mesin rusak, kinerja suda, lan pangopènan sing larang.Mulane filtrasi udara minangka salah sawijining syarat paling dhasar kanggo kinerja mesin sing efektif.Udhara sing resik penting kanggo njaga kesehatan lan umur dawa mesin pembakaran internal, lan tujuane filter udara yaiku - nyedhiyakake hawa sing resik kanthi njaga bledug, rereget, lan kelembapan sing ngrusak lan ningkatake umur mesin.

Filter udara & produk filtrasi Pawelson njamin efisiensi mesin sing paling apik, njaga output mesin lan ngoptimalake ekonomi bahan bakar kanthi nyukupi standar kualitas lan kinerja sing dibutuhake dening mesin apa wae.

Sistem Intake Udara sing lengkap kalebu komponen wiwit saka tutup udan, selang, klem, pre-cleaner, perakitan pembersih udara lan pipa sisih sing resik.Panggunaan sistem filtrasi udhara kanthi reguler ngluwihi interval layanan mesin, njaga peralatan terus-terusan lan entuk bathi.

katrangan produk

SK-1303AB Elemen filter udara mesin Agricaltrual kanggo traktor KUBOTA K1533

A:

QS NO. SK-1303A
OEM NO.
REFERENSI SALIB K1533
APLIKASI KUBOTA agricaltrual machinery
DIAMETER njawi 145 (MM)
DIAMETER BATIN 83 (MM)
Dhuwur sakabèhé 326/332 (MM)

 

B:

QS NO. SK-1303B
OEM NO.
REFERENSI SALIB K1533
APLIKASI KUBOTA agricaltrual machinery
DIAMETER njawi 80/78 (MM)
DIAMETER BATIN 69 (MM)
Dhuwur sakabèhé 311 (MM)

 

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita