. China SK-1247AB kualitas apik wheel loader Filter online AF55015 5261250 AF55309 5261252 kanggo mesin Cummins Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

SK-1247AB Filter udara wheel loader kualitas apik AF55015 5261250 AF55309 5261252 kanggo mesin Cummins

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1247A

OEM NO.:CUMMINS 5261250

DAFTAR PUSTAKA:AF55015

APLIKASI:DOOSAN DAEWOO HYUNDAI wheel loader

LENGTH:298 (MM)

Jembar:278 (MM)

Dhuwur sakabèhé:320 (MM)

 

Nomer QS:SK-1247B

OEM NO.:CUMMINS 5261252 WIRTGEN 2217026

DAFTAR PUSTAKA:AF55309

APLIKASI:DOOSAN DAEWOO HYUNDAI wheel loader

LENGTH:285 (MM)

Jembar:264 (MM)

Dhuwur sakabèhé:38 (MM)


Detail Produk

Tag produk

Apa karakteristik aplikasi saringan udara?

Fungsi saringan udara yaiku mbusak rereged partikulat ing udara.Nalika mesin piston (mesin pembakaran internal, kompresor bolak-balik, lan liya-liyane) bisa digunakake, yen hawa sing dihirup ngemot bledug lan rereged liyane, bakal ngrusak bagian-bagian kasebut, mula saringan udara kudu dipasang.Filter udara kasusun saka rong bagéan, unsur Filter lan cangkang.Syarat utama filter udara yaiku efisiensi filtrasi sing dhuwur, resistensi aliran sing sithik, lan panggunaan terus-terusan tanpa perawatan.

 

Range aplikasi saringan udara

1. Ing industri metalurgi, saringan udara umume digunakake ing ngisi tungku perapian sing mbukak, kontrol konverter, kontrol tungku jeblugan, sistem kontrol tungku listrik lan piranti tension konstan.

2. Peralatan sing nggunakake transmisi hidrolik ing mesin konstruksi, kayata excavator, crane truk, grader lan roller vibratory, bakal nggunakake saringan udara.

 

3. Ing mesin tetanèn, piranti tetanèn kayata combine harvesters lan traktor uga nggunakake saringan udara.

 

4. Ing industri alat mesin, nganti 85% piranti transmisi alat mesin dilengkapi saringan udara kanggo njamin operasi peralatan sing apik.

 

5. Ing industrialisasi tekstil entheng, alat produksi nggunakake teknologi hidrolik, kayata mesin kertas, mesin cetak lan mesin tekstil, dilengkapi saringan udara.

6. Ing industri otomotif, peralatan sing nggunakake teknologi hidrolik kayata kendaraan off-road hidrolik, kendaraan kerja udara lan truk pemadam kebakaran dilengkapi saringan udara kanggo mesthekake yen peralatan kasebut bisa digunakake kanthi efisien.

 

Filter udara utamane digunakake ing mesin pneumatik, mesin pembakaran internal lan lapangan liyane.Fungsi kasebut yaiku nyedhiyakake hawa sing resik kanggo mesin lan peralatan kasebut kanggo nyegah mesin lan peralatan kasebut saka nghirup udara kanthi partikel najis nalika kerja lan nambah kemungkinan abrasi lan karusakan.Komponen utama saringan udara yaiku unsur panyaring lan casing.Unsur panyaring minangka bagéan panyaring utama, sing tanggung jawab kanggo filtrasi gas, lan casing minangka struktur njaba sing nyedhiyakake perlindungan sing dibutuhake kanggo unsur panyaring.Keperluan kerja filter udara yaiku supaya bisa nindakake karya filtrasi udara sing efisien, ora nambah resistensi aliran udara, lan bisa terus-terusan nganti suwe.

 

Uga nduweni derajat aplikasi sing beda-beda ing sistem hidrolik mesin hidrolik, utamane digunakake kanggo nyetel prabédan tekanan antarane njero lan njaba tank sistem hidrolik.Nganggo cincin.Ing antarane telung media sing dibutuhake kanggo operasi mesin, hawa digunakake kanthi jumlah gedhe lan asale saka atmosfer.Yen panyaring udara ora bisa nyaring partikel sing digantung ing udara kanthi efektif, sing luwih entheng bakal nyepetake nyandhang silinder, piston lan dering piston, lan kasus sing luwih abot bakal nyebabake silinder dadi tegang lan nyepetake umur layanan. mesin.

 

Fitur Produk Filter Udara:

 

Filter udara nduweni kapasitas nyekel bledug gedhe;

 

Filter udara nduweni resistensi operasi sing kurang lan daya angin gedhe;

 

Filter online gampang banget kanggo nginstal;

 

Efisiensi filtrasi partikel ≥0.3μm luwih saka 99.9995%;

 

Sistem mesin lempitan otomatis sing dikontrol komputer digunakake kanggo lempitan semprotan lem, lan sawetara dhuwur lempitan bisa diatur kanthi steplessly antarane 22-96mm.Lingkup aplikasi: Cocog kanggo peralatan pemurnian lan bengkel sing resik ing macem-macem industri kayata farmasi, elektronik, panganan, semikonduktor, mesin presisi, lan mobil.

saringan hawa

 

Kabeh jinis saringan udara duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe, nanging mesthi ana kontradiksi antara volume udara asupan lan efisiensi nyaring.Kanthi riset sing jero babagan saringan udara, syarat saringan udara saya mundhak.Sawetara jinis saringan udara anyar wis muncul, kayata saringan udara unsur panyaring serat, saringan udara bahan panyaring ganda, saringan udara muffler, saringan hawa suhu konstan, lan sapiturute, kanggo nyukupi kabutuhan kerja mesin.

katrangan produk

SK-1247AB Filter udara wheel loader kualitas apik AF55015 5261250 AF55309 5261252 kanggo mesin Cummins

A:

QSNO. SK-1247A
OEM NO. CUMMINS 5261250
REFERENSI SALIB AF55015
APLIKASI DOOSAN DAEWOO HYUNDAI wheel loader
LENGKA 298 (MM)
JABUR 278 (MM)
Dhuwur sakabèhé 320 (MM)

B:

QSNO. SK-1247B
OEM NO. CUMMINS 5261252 WIRTGEN 2217026
REFERENSI SALIB AF55309
APLIKASI DOOSAN DAEWOO HYUNDAI wheel loader
LENGKA 285 (MM)
JABUR 264 (MM)
Dhuwur sakabèhé 38 (MM)

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita