. China SK-1234AB Honeycomb Filter online kanggo mesin tetanèn 32925682 10413351 82988916 RE253519 RE253518 Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

Filter udara sarang lebah SK-1234AB kanggo mesin pertanian 32925682 10413351 82988916 RE253519 RE253518

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1234 (A)

Nomer OEM:JCB 32925682 LIEBHERR 10413351 KASUS 82988916 KASUS 87037984 JOHN DEERE RE253518

DAFTAR PUSTAKA:P608533 AF26656 P957293

APLIKASI:MESIN AGRICULTURE EXCAVATOR KONSTRUKSI MESIN

LENGTH:250 (MM)

Jembar:151 (MM)

Dhuwur sakabèhé:176/179 (MM)

Nomer QS:SK-1234 (B)

Nomer OEM:JCB 32925683 LIEBHERR 10413349 CASE 85988917 JOHN DEERE RE253519 VOLVO 16237822

DAFTAR PUSTAKA:P600975 AF26655 P789164

APLIKASI:MESIN AGRICULTURE EXCAVATOR KONSTRUKSI MESIN

LENGTH:210 (MM)

Jembar:107 (MM)

Dhuwur sakabèhé:36/69 (MM)


Detail Produk

Tag produk

Apa kaluwihan saka filter udara?

Filter udara honeycomb kanggo mesin pertanian 32925682 10413351 82988916 RE253519 RE253518

 

Mesin kudu nyedhot akeh hawa sajrone proses kerja.Yen udhara ora disaring, bledug sing digantung ing udhara bakal disedot menyang silinder, sing bakal nyepetake nyandhang klompok piston lan silinder.Partikel sing luwih gedhe sing mlebu ing antarane piston lan silinder bisa nyebabake "narik silinder" sing serius, utamane ing lingkungan kerja sing garing lan berpasir.Filter udara dipasang ing ngarep karburator utawa pipa intake kanggo nyaring bledug lan pasir ing udara, supaya hawa sing cukup lan resik mlebu ing silinder.
Miturut prinsip filtrasi, saringan udara bisa dipérang dadi jinis panyaring, jinis sentrifugal, jinis adus lenga lan jinis komposit.
Sajrone pangopènan, unsur panyaring kertas ora kudu di resiki ing lenga, yen ora, unsur panyaring kertas bakal gagal, lan gampang nyebabake kacilakan sing cepet.Sajrone pangopènan, mung cara geter, cara mbusak sikat alus (kanggo rerumput ing sadawane kerut) utawa cara blowback udara sing dikompres mung bisa digunakake kanggo mbusak bledug lan rereget sing ditempelake ing permukaan unsur panyaring kertas.Kanggo bagean Filter coarse, bledug ing bagean ngempalaken bledug, glathi lan pipe siklon kudu dibusak ing wektu.Sanajan bisa dijaga kanthi ati-ati saben wektu, unsur panyaring kertas ora bisa mulihake kinerja asline, lan resistensi asupan udara bakal nambah.Mulane, umume, nalika unsur Filter kertas kudu maintained kanggo kaping papat, iku kudu diganti karo unsur Filter anyar.Yen unsur panyaring kertas retak, berlubang, utawa kertas panyaring lan tutup mburi degummed, kudu langsung diganti.

katrangan produk

A:

QSNO. SK-1234 (A)
OEM NO. JCB 32925682 LIEBHERR 10413351 KASUS 82988916 KASUS 87037984 JOHN DEERE RE253518
REFERENSI SALIB P608533 AF26656 P957293
APLIKASI MESIN AGRICULTURE EXCAVATOR KONSTRUKSI MESIN
LENGKA 250 (MM)
JABUR 151 (MM)
Dhuwur sakabèhé 176/179 (MM)

B:

QSNO. SK-1234 (B)
OEM NO. JCB 32925683 LIEBHERR 10413349 CASE 85988917 JOHN DEERE RE253519 VOLVO 16237822
REFERENSI SALIB P600975 AF26655 P789164
APLIKASI MESIN AGRICULTURE EXCAVATOR KONSTRUKSI MESIN
LENGKA 210 (MM)
JABUR 107 (MM)
Dhuwur sakabèhé 36/69 (MM)

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita