. China SK-1112AB KOMATSU excavator online filter 600-181-7260 600-181-7360 600-181-7400 P522449 AF4743K P182052 Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

Filter udara ekskavator SK-1112AB KOMATSU 600-181-7260 600-181-7360 600-181-7400 P522449 AF4743K P182052

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1112A

OEM NO.:600-181-7260

DAFTAR PUSTAKA:P522449 AF4743K P182052

APLIKASI:KOMATSU (PC60-7, PC38-1, PC40-1, PC40-31, PC45-31, PC60-1/2/3/5, PC80-3)

DIAMETER LUAR:133/163 (MM)

DIAMETER INTER:86/18 (MM)

Dhuwur sakabèhé:278/288 (MM)

 

Nomer QS:SK-1112B

OEM NO.:600-181-7360 600-181-7400

DAFTAR PUSTAKA:AF4744 P500096

APLIKASI:KOMATSU (PC60-7, PC38-1, PC40-1, PC40-31, PC45-31, PC60-1/2/3/5, PC80-3)

DIAMETER LUAR:82 (MM)

DIAMETER INTER:54/17 (MM)

Dhuwur sakabèhé:239/251 (MM)


Detail Produk

Tag produk

Apa fungsi khusus lan titik pangopènan saringan udara truk lan saringan mesin konstruksi?

Apa fungsi khusus lan titik pangopènan saringan udara truk lan saringan mesin konstruksi?

 

Unsur panyaring mesin konstruksi minangka bagean paling penting saka mesin konstruksi.Kualitas unsur Filter mengaruhi kinerja Filter online saka truk.Editor wis diklumpukake masalah kanggo mbayar manungsa waé kanggo saben dina nggunakake unsur Filter mechanical, uga sawetara kawruh pangopènan!Unsur Filter minangka bagean mesin konstruksi sing penting kanggo mesin konstruksi, kayata unsur filter lenga, unsur filter bahan bakar, unsur filter udara, lan unsur filter hidrolik.Apa sampeyan ngerti fungsi tartamtu lan titik pangopènan kanggo unsur filter mesin konstruksi kasebut?

 

1. Ing kahanan apa sampeyan kudu ngganti Filter lenga lan Filter online truk?

 

Filter bahan bakar kanggo mbusak oksida wesi, bledug lan majalah liyane ing bahan bakar, supaya blockage saka sistem bahan bakar, nyuda nyandhang mechanical, lan njamin operasi stabil saka engine.Ing kahanan normal, siklus panggantos unsur Filter bahan bakar engine punika 250 jam kanggo operasi pisanan, lan saben 500 jam sawise iku.Wektu panggantos kudu dikontrol kanthi fleksibel miturut tingkat kualitas bahan bakar sing beda.Nalika gauge meksa unsur Filter weker utawa nuduhake yen meksa ora normal, iku perlu kanggo mriksa apa Filter iku ora normal.Yen ana, perlu kanggo ngganti.Nalika ana bocor utawa pecah lan ewah-ewahan bentuk ing lumahing unsur Filter, iku perlu kanggo mriksa apa Filter iku ora normal, lan yen ya, iku kudu diganti.

 

2. Apa cara filtrasi unsur Filter lenga ing unsur Filter machinery construction luwih apik?

 

Kanggo mesin utawa peralatan, unsur panyaring sing cocog kudu entuk keseimbangan antara efisiensi filtrasi lan kapasitas nyekel bledug.Nggunakake unsur panyaring kanthi presisi filtrasi sing dhuwur bisa nyepetake umur layanan unsur panyaring amarga kapasitas awu unsur panyaring sing kurang.Penyewaan mesin angkat skala gedhe nambah risiko penyumbatan durung wayahe unsur panyaring lenga.

 

3. Punapa punika prabédan antarane lenga inferior lan Filter bahan bakar, lenga murni lan truk Filter online?

 

Turbin uap murni lubricating lenga unsur Filter bisa èfèktif nglindhungi peralatan lan ndawakake umur layanan saka peralatan liyane.Unsur Filter lenga pelumas turbin uap inferior ora bisa nglindhungi peralatan kanthi apik, ndawakake umur layanan peralatan kasebut, lan malah nambah kahanan panggunaan peralatan kasebut.

 

4. Apa keuntungan sing bisa digawa menyang mesin kanthi nggunakake filter lenga lan bahan bakar sing berkualitas?

 

PAWELSON® ujar manawa panggunaan unsur panyaring lenga pelumas turbin uap berkualitas kanthi efektif bisa nambah umur peralatan, nyuda biaya pangopènan, lan ngirit dhuwit kanggo pangguna.

katrangan produk

Filter udara ekskavator SK-1112AB KOMATSU 600-181-7260 600-181-7360 600-181-7400 P522449 AF4743K P182052

A:

QS NO. SK-1112A
OEM NO. 600-181-7260
REFERENSI SALIB P522449 AF4743K P182052
APLIKASI KOMATSU (PC60-7, PC38-1, PC40-1, PC40-31, PC45-31, PC60-1/2/3/5, PC80-3)
DIAMETER njawi 133/163 (MM)
DIAMETER BATIN 86/18 (MM)
Dhuwur sakabèhé 278/288 (MM)

 

B:

QS NO. SK-1112B
OEM NO. 600-181-7360 600-181-7400
REFERENSI SALIB AF4744 P500096
APLIKASI KOMATSU (PC60-7, PC38-1, PC40-1, PC40-31, PC45-31, PC60-1/2/3/5, PC80-3)
DIAMETER njawi 82 (MM)
DIAMETER BATIN 54/17 (MM)
Dhuwur sakabèhé 239/251 (MM)

 

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita