. China SK-1377AB Air Filter kit P611859 P602423 AF4268 P602427 AF4260 CF8002 ditrapake kanggo Kobelco excavator lan kompresor udara Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

Kit Filter Udara SK-1377AB P611859 P602423 AF4268 P602427 AF4260 CF8002 ditrapake kanggo Kobelco excavator lan kompresor udara

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1377A

Nomer OEM:BALDWIN PA5583 HYSTER 1574111

REFERENSI SILANG:P611859 P602423 AF4268

APLIKASI:Kobelco excavator

DIAMETER njawi:139/102(MM)

DIAMETER INTER:72 (MM)

Dhuwur sakabèhé:306/330(MM)

 

Nomer QS:SK-1377B

Nomer OEM:BALDWIN RS30234 MELROE 6983022 BOBCAT 6983022 ASV INCORPORATED 2052455 MATERIAL NACCO 1652146

REFERENSI SILANG:P602427 AF4260 CF8002

APLIKASI:Kobelco excavator

DIAMETER njawi:87/54(MM)

DIAMETER INTER:63 (MM)

Dhuwur sakabèhé:326 (MM)


Detail Produk

Tag produk

Ganti unsur filter excavator Kobelco

Model sing cocog karo unsur filter excavator Kobelco kasedhiya saka saham: unsur Filter lenga Kobelco, unsur Filter diesel Kobelco, unsur Filter udara Kobelco, unsur Filter lenga hidrolik Kobelco, unsur Filter pemisah lenga Kobelco lan jinis unsur filter liyane, njamin rega murah ing perbandingan industri, Pangiriman cepet lan kualitas apik.

 

Kobelco SK130/SK135/SK140-8 excavator filter elemen pabrik penjualan langsung pasokan titik / rega murah lan kualitas dhuwur

 

Filter udara: YY11P00008S0003

 

Filter lenga: VA32G4001100

 

Unsur Filter Diesel: VA3436204100

 

Unsur Filter lenga gas: VA32G6200100

 

Unsur Filter lenga gas: YN21P01068R100

 

unsur Filter bali lenga hidrolik YN52V01016R610

 

Kobelco SK200-8/SK210-8 excavator filter unsur rega sumber titik / rega murah lan kualitas dhuwur

 

Filter udara: YY1100034S001

 

unsur Filter lenga: VH15613-E0120

 

unsur Filter Diesel: VH23390-E0500

 

Unsur Filter lenga gas: YN21P01068R100

 

unsur Filter bali lenga hidrolik YN52V01016R610

 

Maintenance lan pangopènan unsur Filter excavator Kobelco

1. Pangopènan saben dina: mriksa, ngresiki utawa ngganti unsur filter udara;ngresiki njero sistem pendinginan;mriksa lan ngencengi bolts sepatu trek;mriksa lan nyetel tension mburi trek;mriksa pemanas intake udara excavator;ngganti untu ember;nyetel reresik ember excavator shovel;mriksa tingkat cairan reresik jendhela ngarep;mriksa lan nyetel kondisioner udara excavator;ngresiki lantai ing taksi;ngganti unsur filter crusher (opsional).

 

2. Sawise excavator anyar dianggo kanggo 250 jam, unsur Filter bahan bakar lan unsur Filter bahan bakar tambahan kudu diganti;mriksa reresik saka katup engine excavator.

 

3. Nalika ngresiki njero sistem pendinginan, sawise mesin digawe adhem, alon-alon ngeculake tutup port injeksi banyu kanggo ngeculake tekanan internal tangki banyu, banjur banyu bisa dibuwang;aja ngresiki mesin nalika mesin digunakake, penggemar puteran kacepetan dhuwur bakal nyebabake bebaya;nalika ngresiki utawa Nalika ngganti coolant, mesin kudu diparkir ing permukaan sing rata;coolant lan inhibitor korosi kudu diganti miturut tabel.

 

Pancegahan kanggo nginstal unsur filter ing excavator Kobelco

1. Sadurunge instalasi, mriksa apa unsur Filter rusak lan apa O-ring ing kondisi apik.

 

2. Nalika nginstal unsur panyaring, tetep tangan sampeyan resik, utawa nganggo sarung tangan sing resik.

 

3. Sadurunge instalasi, aplikasi Vaseline ing njaba O-ring kanggo nggampangake instalasi.

 

4. Nalika nginstal unsur Filter, ora mbusak tas plastik packaging.Tarik kantong plastik kasebut mundur.Sawise sirah ndhuwur bocor metu, terus sirah ngisor unsur Filter karo tangan kiwa lan awak unsur Filter karo tangan tengen, lan sijine unsur Filter menyang jog unsur Filter saka tray., penet mudhun kuwat, copot tas plastik sawise instalasi.

 

Kobelco excavator air conditioner unsur Filter kudu diganti saben 1000 jam utawa 5 sasi operasi.Yen panyaring udara macet, asupan udara bakal suda lan kapasitas pendinginan / pemanasan bakal suda.Mulane, kudu di resiki utawa diganti kanthi reguler (sawetara merek saringan AC dumunung ing sisih ngisor mburi taksi).

 

Gunakake udhara kompres sing resik lan garing kanthi tekanan maksimal 5 BAR kanggo udara sing dikompres.Aja nggawa nozzle nyedhaki 3 - 5 cm.Jeblugan saringan kanthi resik saka njero ing sadawane lipatan.

 

Model adaptor filter excavator Kobelco:

SK350LC-10 SK75-8 SK60-8 SK60-10 SK130-8 SK130 SK130LC-11 SK140LC-8 SK140SRLC-7 SK200 SuperX SK210D-10SK210D-10 SK210LC-10 SK210LC SuperD5 SK600 SK210 SKX2 SuperX5 SK200 SK270XD-10 SK330-10 SK330 SuperX SK350LC SuperX SK380XD-10 SK460-8 SK480LC-8 SK495D-8 SK495D SuperX

 

Fitur Filter Kobelco Excavator:

1. Kertas panyaring bermutu tinggi, efisiensi filtrasi dhuwur lan kapasitas awu gedhe.

 

2. Jumlah lipatan saka unsur Filter meets syarat urip layanan.

 

3. Lipatan pisanan lan pungkasan saka unsur filter disambungake karo klip utawa lem khusus.

 

4. Bahan tabung tengah apik banget, lan diproses dadi bentuk spiral, sing ora gampang deform.

 

5. Lem panyaring sing berkualitas tinggi, supaya kertas panyaring lan tutup mburi disegel kanthi apik.

 

Elemen Filter Kobelco kalebu: Elemen Filter oli Kobelco, Elemen Filter Diesel Kobelco, Elemen Filter Udara Industri Berat Kobelco, Elemen Filter Minyak Hidrolik Kobelco, Elemen Filter Pemisah Minyak Kobelco lan jinis elemen Filter liyane, njamin rega murah lan pasokan cepet ing perbandingan industri.Kualitas apik banget.

katrangan produk

Kit Filter Udara SK-1077AB P611859 P602423 AF4268 P602427 AF4260 CF8002 ditrapake kanggo Kobelco excavator lan kompresor udara

A:

QSNO.  SK-1377A
OEM NO.  BALDWIN PA5583 HYSTER 1574111
REFERENSI SALIB  P611859 P602423 AF4268
APLIKASI  Kobelco excavator
DIAMETER njawi  139/102(MM)
DIAMETER BATIN 72 (MM)
Dhuwur sakabèhé 306/330(MM)

B:

QSNO.  SK-1377B
OEM NO.  BALDWIN RS30234 MELROE 6983022 BOBCAT 6983022 ASV INCORPORATED 2052455 MATERIAL NACCO 1652146
REFERENSI SALIB  P602427 AF4260 CF8002
APLIKASI  Kobelco excavator
DIAMETER njawi  87/54(MM)
DIAMETER BATIN 63 (MM)
Dhuwur sakabèhé 326 (MM))

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita