Pusat Warta

Festival Mid-Autumn, uga dikenal minangka festival lantern utawa rembulan, dianakake saben taun ing tanggal 15 sasi kawolu ing kalender Cina.Taun iki, dina iku tiba tanggal 10 September. Kanggo ngrayakake preian, kulawarga lan kanca-kanca padha ngumpul kanggo seneng-seneng ing perayaan kayata mangan kue bulan, dolanan lampion, lan ndeleng rembulan.
Pengaturan preian: 10 September 2022 - 12 September 2022

Web-Banner-MID-AUTUMN-1


Wektu kirim: Sep-09-2022