. FAQs - Hebei Qiangsheng Machinery Parts Co., Ltd. i

Hebei Qiangsheng Machinery

pitakon
Q1.Apa syarat packing sampeyan?

A: Umumé, kita ngemas barang ing kothak putih netral lan karton coklat.Yen sampeyan wis ndhaptar paten kanthi sah, kita bisa ngemas barang kasebut ing kothak merek sawise entuk surat wewenang.

Q2.Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman.Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

Q3.Apa syarat pangiriman sampeyan?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4.Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé, bakal njupuk 5 kanggo 20 dina sawise nampa pembayaran advance.Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.

Q5.Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?

A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis.Kita bisa mbangun cetakan lan perlengkapan. OEM utawa ODM minangka dhukungan.

Q6.Apa kebijakan sampel sampeyan?

A: Kita bisa nyedhiyakake sampel yen kita duwe bagean siap ing saham, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan biaya kurir.

Q7.Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman