. China SK-1532AB-1 C271250 CF1640 Filter Air Unsur kanggo truk Man 81084050016 81.08405-0021 10293737 Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

SK-1532AB-1 C271250 CF1640 Elemen Filter Udara untuk Truk Man 81084050016 81.08405-0021 10293737

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1532A-1

DAFTAR PUSTAKA:MANN C271250, MANN 81084050016, 81.08405-0021

DONALDSON:P782936

FLEETGUARD:AF25894

DIAMETER LUAR:268 (MM)

DIAMETER INTER:172/160 (MM)

Dhuwur sakabèhé:474/512 (MM)

 

Nomer QS:SK-1532B-1

DAFTAR PUSTAKA:MANN CF1640, LIEBHERR 10293737

DONALDSON:P782937

FLEETGUARD:AF25896

DIAMETER LUAR:154 150 (MM)

DIAMETER INTER:137/131 (MM)

Dhuwur sakabèhé:455 (MM)


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi produk

Filter udara utamane digunakake kanggo filtrasi udara ing lokomotif teknik, mobil, lokomotif pertanian, laboratorium, kamar operasi aseptik lan macem-macem kamar operasi presisi.
Mesin kudu nyedhot akeh hawa sajrone proses kerja.Yen udhara ora disaring, bledug sing digantung ing udhara disedot menyang silinder, sing bakal nyepetake nyandhang klompok piston lan silinder.Partikel sing luwih gedhe mlebu ing antarane piston lan silinder bakal nyebabake fenomena "tarik silinder" sing serius, sing utamane serius ing lingkungan kerja sing garing lan berpasir.
Filter udara dipasang ing ngarep karburator utawa pipa asupan udara kanggo nyaring partikel bledug lan pasir ing udara lan mesthekake yen hawa sing cukup lan resik mlebu ing silinder.

Pangopènan produk

1. Unsur panyaring minangka komponen inti saringan.Iki digawe saka bahan khusus lan minangka bagean sing rawan sing mbutuhake pangopènan lan pangopènan khusus;
2. Sawise saringan wis digunakake kanggo dangu, unsur Filter ing wis diblokir jumlah tartamtu saka impurities, kang bakal nimbulaké Tambah ing meksa lan nyuda ing tingkat aliran.Ing wektu iki, kudu di resiki ing wektu;
3. Nalika ngresiki, ati-ati supaya ora ngrusak utawa ngrusak unsur panyaring.
Umumé, gumantung ing bahan mentahan digunakake, urip layanan saka unsur Filter beda, nanging karo extension saka wektu nggunakake, impurities ing banyu bakal mblokir unsur Filter, supaya umume unsur Filter PP kudu diganti ing telung sasi. ;unsur panyaring karbon aktif kudu diganti sajrone nem sasi;Minangka unsur Filter serat ora bisa di resiki, iku umume diselehake ing mburi mburi PP katun lan karbon aktif, kang ora gampang kanggo clogging;unsur Filter Keramik biasane bisa digunakake kanggo 9-12 sasi.

Aplikasi produk

Filter udara utamane digunakake kanggo filtrasi udara ing lokomotif teknik, mobil, lokomotif pertanian, laboratorium, kamar operasi aseptik lan macem-macem kamar operasi presisi.
Mesin kudu nyedhot akeh hawa sajrone proses kerja.Yen udhara ora disaring, bledug sing digantung ing udhara disedot menyang silinder, sing bakal nyepetake nyandhang klompok piston lan silinder.Partikel sing luwih gedhe mlebu ing antarane piston lan silinder bakal nyebabake fenomena "tarik silinder" sing serius, sing utamane serius ing lingkungan kerja sing garing lan berpasir.
Filter udara dipasang ing ngarep karburator utawa pipa asupan udara kanggo nyaring partikel bledug lan pasir ing udara lan mesthekake yen hawa sing cukup lan resik mlebu ing silinder.

katrangan produk

A:

QSNO. SK-1532A-1
REFERENSI SALIB MANN C271250, MANN 81084050016, 81.08405-0021
DONALDSON P782936
FLEETGUARD AF25894
DIAMETER njawi 268 (MM)
DIAMETER BATIN 172/160 (MM)
Dhuwur sakabèhé 474/512 (MM)

B:

QSNO. SK-1532B-1
REFERENSI SALIB MANN CF1640, LIEBHERR 10293737
DONALDSON P782937
FLEETGUARD AF25896
DIAMETER njawi 154 150 (MM)
DIAMETER BATIN 137/131 (MM)
Dhuwur sakabèhé 455 (MM)

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita