. China SK-1525AB Filter udara kompresor udara mathuk kanggo C16400 CF400 VOLVO 11705110 80607039 LIEBHERR 10044317 7621451 Pabrik lan Pabrik |Qiangsheng

Pusat Produk

SK-1525AB Kompresor Udara Filter Udara Cocok untuk C16400 CF400 VOLVO 11705110 80607039 LIEBHERR 10044317 7621451

Katrangan singkat:

Nomer QS:SK-1525A

DAFTAR PUSTAKA:MANN C16400, VOLVO 11705110, VOLVO 80607039, LIEBHERR 10044317, LIEBHERR 7621451, 32/947004

DONALDSON:P778972

FLEETGUARD:AF25721 AF26393

KENDARAAN:JS130LC, JS210SC, JS220SC, JS240SC

DIAMETER LUAR:160 159 (MM)

DIAMETER INTER:102/99 (MM)

Dhuwur sakabèhé:342/373 (MM)

 

Nomer QS:SK-1525B

DAFTAR PUSTAKA:MANN CF400, VOLVO 11705111, VOLVO 80607047, LIEBHERR 10044318, LIEBHERR 7621452, 32/917805

DONALDSON:P780012

FLEETGUARD:AF25722 AF26394

DIAMETER LUAR:84 87/77 (MM)

DIAMETER INTER:72 (MM)

Dhuwur sakabèhé:357 (MM)


Detail Produk

Tag produk

Apa kaluwihan saka filter udara?

Mesin kudu nyedhot akeh hawa sajrone proses kerja.Yen udhara ora disaring, bledug sing digantung ing udhara bakal disedot menyang silinder, sing bakal nyepetake nyandhang klompok piston lan silinder.Partikel sing luwih gedhe sing mlebu ing antarane piston lan silinder bisa nyebabake "narik silinder" sing serius, utamane ing lingkungan kerja sing garing lan berpasir.Filter udara dipasang ing ngarep karburator utawa pipa intake kanggo nyaring bledug lan pasir ing udara, supaya hawa sing cukup lan resik mlebu ing silinder.

Miturut prinsip filtrasi, saringan udara bisa dipérang dadi jinis panyaring, jinis sentrifugal, jinis adus lenga lan jinis komposit.

Sajrone pangopènan, unsur panyaring kertas ora kudu di resiki ing lenga, yen ora, unsur panyaring kertas bakal gagal, lan gampang nyebabake kacilakan sing cepet.Sajrone pangopènan, mung cara geter, cara mbusak sikat alus (kanggo rerumput ing sadawane kerut) utawa cara blowback udara sing dikompres mung bisa digunakake kanggo mbusak bledug lan rereget sing ditempelake ing permukaan unsur panyaring kertas.Kanggo bagean Filter coarse, bledug ing bagean ngempalaken bledug, glathi lan pipe siklon kudu dibusak ing wektu.Sanajan bisa dijaga kanthi ati-ati saben wektu, unsur panyaring kertas ora bisa mulihake kinerja asline, lan resistensi asupan udara bakal nambah.Mulane, umume, nalika unsur Filter kertas kudu maintained kanggo kaping papat, iku kudu diganti karo unsur Filter anyar.Yen unsur panyaring kertas retak, berlubang, utawa kertas panyaring lan tutup mburi degummed, kudu langsung diganti.

katrangan produk

A:

QSNO. SK-1525A
REFERENSI SALIB MANN C16400, VOLVO 11705110, VOLVO 80607039, LIEBHERR 10044317, LIEBHERR 7621451, 32/947004
DONALDSON P778972
FLEETGUARD AF25721 AF26393
KENDARAAN JS130LC, JS210SC, JS220SC, JS240SC
DIAMETER njawi   160 159 (MM)
DIAMETER BATIN 102/99 (MM)
Dhuwur sakabèhé  342/373 (MM)

 

B:

QSNO. SK-1525B
REFERENSI SALIB MANN CF400, VOLVO 11705111, VOLVO 80607047, LIEBHERR 10044318, LIEBHERR 7621452, 32/917805
DONALDSON  P780012
FLEETGUARD AF25722 AF26394
DIAMETER njawi 84 87/77 (MM)
DIAMETER BATIN 72 (MM)
Dhuwur sakabèhé  357 (MM)

 

Bengkel Kita

bengkel
bengkel

Packing & Pangiriman

Packing
Packing

Pameran Kita

bengkel

layanan kita

bengkel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita